Start een coffeeshop in 6 stappen

blog

Het is hip om zelf een coffeeshopbedrijf te beginnen. Als je het idee met vrienden en familie hebt besproken, zullen sommigen je misschien proberen te ontmoedigen om er een te openen. Ze zullen zeggen dat er al te veel coffeeshops zijn en dat er te veel concurrentie zal zijn. Het is een feit dat veel coffeeshop den haag om de paar maanden opengaan en dat veel winkels ook na enkele maanden sluiten. U kunt dit voorkomen door uw koffiebedrijf goed in de markt te zetten.

Laat deze mensen je niet ontmoedigen om een eigen bedrijf te starten. Als iedereen dacht zoals zij, zouden er geen onafhankelijke koffiehuizen in de buurt zijn. In 6 simpele stappen start je een coffeeshop. Hier zijn basistips om je op het goede spoor te krijgen en die mensen eindelijk te laten zien dat ze ongelijk hadden. Je zou je eigen bedrijf moeten hebben als je dat wilt en niemand zou je moeten vertellen dat je niet kunt concurreren met de concurrentie.

1. Maak een samenvatting van uw bedrijfsvisie, doelen, plannen, groeipotentieel en winstprognoses. Schrijf deze op in een ondernemingsplan. Een businessplan is ook nodig als en wanneer u een lening bij een bank moet afsluiten voor meer geld om een bedrijf te starten. Uw investeerders of uw bankier zullen een alomvattend plan willen zien over hoe u een coffeeshop gaat starten, laten groeien en winstgevend maken.

2. Bedenk ideale locaties voor je koffiehuis. Denk aan locaties met veel verkeer te voet of met de auto. Winkelcentra en uitgaansgelegenheden zijn goede keuzes, net als gemeenschappen met hogescholen of toeristenplekken. Een andere goede locatie is uw lokale zakenwijk. Beperk uw mogelijke locaties tot 3 en controleer vervolgens de bestemmingswetten en bouwvoorschriften voordat u een huurovereenkomst tekent of het onroerend goed koopt.

3. Zoek naar koffiebonenhandelaren, fabrikanten van apparatuur, serviesgoed en uniformen voor werknemers. Je moet ook op zoek naar comfortabele banken, stoelen en decorstukken om je koffieplek comfortabel en uitnodigend te maken. Hang wat kunst aan de muur met foto’s met koffiethema’s en plaats schattige lampenkappen met gedimd licht. Zorg voor gratis Wi-Fi voor klanten en koop leesmateriaal voor je winkel.

4. Wanneer u een coffeeshopbedrijf start, is het ook een goed idee om uw concurrentie in kaart te brengen. Kijk wat andere winkels populair maakt en probeer het voor jezelf beter te doen. Het zal hoogstwaarschijnlijk komen door goede marketing, snelle service en heerlijk smakende koffie en eten. Volg een cursus aan een baristaschool of kookschool. Breng uw bedrijf agressief op de markt en bied klanten aantrekkelijke promo’s aan.

5. Plan een lanceringsevenement en kondig het op papier aan in uw plaatselijke krant. Als je een open winkel in de buurt van een universiteit hebt, plaats dan een advertentie in hun schoolbulletin. Nodig belangrijke mensen uit, zoals mediaverslaggevers, dj’s van radiostations en invloedrijke mensen in uw gemeenschap. Dit zijn de mensen die het woord gaan verspreiden over een nieuwe hippe koffietent in de stad.

6. Pas alles wat je doet aan op jouw markt. Als je een coffeeshop gaat beginnen in de buurt van een universiteit, bedenk dan een stoere naam voor je winkel en gebruik een hippe inrichting. Als je in een chique buurt opent, probeer dan je interieur wat eleganter te maken en lekker eten te serveren. Als u uw winkel opent in een zakenwijk, zorg er dan voor dat uw personeel snelle service biedt. Begin met deze basistips en doe meer onderzoek naar hoe u uw koffiebedrijf effectief op de markt kunt brengen om meer klanten aan te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *