Cadouri de nuntă personalizate atractive

blog

 

Dacă sunteți în căutarea unui cadou de nuntă unic și atractiv pentru acel cuplu special, nimic nu este la fel de unic ca un cadou de nuntă personalizat. Ajutați cuplul fericit să-și sărbătorească noua viață împreună cu un cadou care îi poartă numele. Există atât de multe alternative disponibile încât poți fi sigur că vei oferi o nuntă unică.

Cadouri de nunta personalizate pentru casa

Amenajarea unei prime case este întotdeauna o provocare distractivă pentru noul miri. Atunci când alegeți un cadou de nuntă personalizat, asigurați-vă că țineți cont de gustul și preferințele cuplului fericit. Anumite cadouri, cum ar fi tapeturile de perete, ceasurile de perete, draperiile din pânză și amintirile personalizate de nuntă, se pot potrivi în aproape orice decor și pot servi drept cadou de nuntă perfect pentru noul cuplu.

Surprindeți noua pereche cu o ramă frumoasă de nuntă din sticlă gravată pentru a afișa una dintre fotografiile lor preferate de nuntă sau logodnă. Bun venit în noua lor casă cu un cadru de masă uimitor cu două fețe, care afișează citatul lor preferat Cadouri bebelusi pe o parte și o fotografie din ziua lor specială pe cealaltă. Dacă ești familiarizat cu gustul de decor al mirilor, poți alege un cadru care se potrivește stilului casei lor, astfel încât cadoul tău să devină o parte permanentă a vieții lor de zi cu zi.

Du rama poza de nunta la nivelul urmator cu un cadru de colaj unic special conceput pentru a tine fotografiile lunii de miere. O ramă pentru colaj foto pentru luna de miere poate accentua frumos orice casă, amintindu-le cuplului de prima lor dată împreună ca unitate. În timp ce orice cadru de colaj poate afișa fotografii ale lunii de miere, alege una care le poate aminti constant de prima lor vacanță minunată împreună. Un cadru prevăzut cu un covoraș tăiat cu matriță care scrie literele „LUNA DE MIERE” oferă spațiu amplu pentru afișarea a nouă fotografii prețuite din călătoria lor.

Cadouri de nunta personalizate de agatat pe perete

Alte cadouri de nuntă populare sunt plăcuțele de perete, iar o placă de perete personalizată poate spori și mai mult importanța cadoului. Pentru un prieten cu gusturi simple, casnice și o schemă de decor rustic rustic, ați putea alege o placă de perete din ardezie de artă rustică, pictată manual cu numele și data nunții lor. Un agățat de perete cu artă din pânză este o alternativă mai ușoară la o placă de nuntă personalizată. Alegeți unul cu o vorbă optimistă, cum ar fi „Trăiește, iubește, râde”, ca o amintire durabilă a lucrurilor importante din viață.

Suveniruri de nuntă personalizate

Dacă decideți să cumpărați mirilor un mic suvenir, luați în considerare un cadou care va deveni o parte prețuită a sărbătorii lor de sărbători în anii următori. O opțiune este un ornament de Crăciun personalizat, scris cu numele și data nunții. Optând pentru mai multe detalii, le-ați putea obține și un ornament creativ personalizat cu întreaga petrecere de nuntă. Anumite ornamente vă permit să alegeți chiar și culoarea potrivită a părului și nuanța pielii pentru fiecare însoțitor de nuntă și să includeți numele lor pe ornament.

Cadouri de nuntă personalizate netradiționale

Daca vrei sa eviti eticheta “nunta”, poti alege un cadou personalizat pentru casa fara motiv de nunta. Cadourile precum suporturile personalizate de faianță inscripționate cu o inițială sau un nume de familie pot sta cu mândrie pe orice masă din orice cameră. Cară-ți ideile de cadouri de nuntă afară și alege un covoraș de bun venit personalizat sau o placă de bun venit pentru ușa casei cuplului. Plăcile de ardezie pictate manual sau o placă de bun venit turnată și pictată manual este un cadou de nuntă deosebit de cald pentru cuplurile care se mută împreună într-o casă nouă.

Cadouri de nunta personalizate pentru dormitor

Dacă cauți ceva foarte tradițional, unul dintre cele mai convenționale cadouri de nuntă pentru un cuplu nou este o pilota sau o altă opțiune de așternut. Indiferent dacă alegeți o pladură matlasată în modelul tradițional de verighetă, sau o pladură afgană din bumbac jacquard țesut mai modern, puteți avea pătura brodată cu numele cuplului fericit și data nunții pentru a o face un amintire de durată a zilei lor speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *