Η Herbalife εκτέθηκε – Είχαν δίκιο οι φίλοι και η οικογένειά σας για τη Herbalife;

blog

Γίνατε μέλος της Herbalife όχι υπέρ της γνώμης των φίλων και της οικογένειάς σας με την ελπίδα να αφήσετε πίσω την κούρσα των αρουραίων εννέα έως πέντε θέσεων εργασίας και να έχετε μια επιτυχημένη οικιακή επιχείρηση με την Herbalife ώστε να μπορείτε να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας;

Φυσικά το κάνατε, αυτός είναι ο λόγος που κάποιος μπαίνει στην Herbalife, έτσι δεν είναι;

Θα υποθέσω ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν σας υποστήριξαν εκατό τοις εκατό όταν τους είπατε ότι γίνεστε μέλος της Herbalife, στοιχηματίζω ότι είπαν ακόμη και ότι η Herbalife είναι απάτη και ότι θα ξεριζωνόσασταν αν επενδύατε στην Εταιρία.

Πώς νιώσατε, λοιπόν, όταν πήρατε το κιτ εκκίνησης της Herbalife και ο χορηγός σας σας είπε να πάτε και να φτιάξετε μια λίστα με τους φίλους και την οικογένειά σας για να τους προσκαλέσετε σε μια παρουσίαση στο σπίτι για τα προϊόντα και την επιχείρησή σας; Θα υπήρχαν μόνο δύο αντιδράσεις σε αυτό.

Ο πρώτος ενθουσιασμένος να βγει εκεί έξω και να μιλήσει για τη νέα σας επιχειρηματική ευκαιρία και τα νέα προϊόντα στην επιχείρησή σας, η άλλη απάντηση θα ήταν ειλικρινής ανησυχία για το τι πρόκειται να πουν οι φίλοι και η οικογένειά σας επειδή βρίσκεστε στη Herbalife. μια εταιρεία μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων.

Οι άλλες επιλογές που έχετε για να διαφημίσετε τα προϊόντα herbalife σας και να στρατολογήσετε άτομα στην επιχείρηση είναι να γεμίσετε την πόλη με φυλλάδια, να βάλετε μια διαφήμιση στην τοπική εφημερίδα, να αναρτήσετε φυλλάδια στο τοπικό σας εμπορικό κέντρο, να μοιράζετε επαγγελματικές κάρτες, να ταλαιπωρείτε οποιονδήποτε που βρίσκεται σε απόσταση τριών μέτρων από εσάς, βάζοντας ένα αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό σας και φοράτε ένα σήμα με την ελπίδα ότι κάποιος θα σας ρωτήσει για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση Herbalife με τέτοιες στρατηγικές μάρκετινγκ!

Το δίλημμα με αυτές τις στρατηγικές είναι ότι στοχεύετε άτομα που δεν ενδιαφέρονται που δεν αναζητούν επιχειρηματική ευκαιρία, επομένως θα δυσκολευτείτε πραγματικά να υποστηρίξετε άτομα στη σειρά Hebalife.

Είχαν λοιπόν δίκιο οι φίλοι και η οικογένειά σας όταν είπαν να μην γίνετε μέλος της Herbalife και ότι θα σπαταλάτε μόνο τα χρήματά σας; Λοιπόν, ναι, αν συνεχίσετε να προσπαθείτε να χορηγείτε αδιάφορους ανθρώπους που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρετε.

Εάν θέλετε να αποδείξετε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας κάνουν λάθος και να αρχίσετε να βγάζετε σοβαρά έσοδα με την επιχείρησή σας της Herbalife, τότε πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε με δέκα έως πενήντα άτομα την ημέρα που ήδη αναζητούν πληροφορίες για τη Herbalife, έτσι θα συναντήσετε λιγότερη αντίσταση. και χορηγήστε περισσότερα άτομα στη γραμμή σας με ευκολία, επειδή είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της Herbalife.

Είμαι βέβαιος ότι μέχρι τώρα σκέφτεστε πώς στο καλό βρίσκω δέκα έως πενήντα άτομα που ενδιαφέρονται για τη Herbalife πόσο μάλλον κάθε μέρα! Λοιπόν, η απάντηση φίλε μου είναι το Διαδίκτυο, το Διαδίκτυο θα είναι το κλειδί για τη νίκη σας και θα αποδείξει ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας κάνουν λάθος σχετικά με την επιχείρησή σας στην Herbalife.

Μόλις τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκαν 14.800 αναζητήσεις στο Google για τον Διανομέα Herbalife, 14.800 άτομα σε έναν μόνο μήνα που ήδη αναζητούν πληροφορίες για να γίνουν διανομείς της Herbalife! Έτσι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε να βγάζετε ένα εισόδημα για το οποίο μπορείτε να καυχιέστε, τότε πρέπει να τοποθετηθείτε μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους και πραγματικά δεν είναι δύσκολο αν γνωρίζετε τις σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Θέλω να ζωγραφίσω μια εικόνα για εσάς, φανταστείτε να έχετε μόνο ένα μικρό κομμάτι από αυτούς τους 14.800 ενδιαφερόμενους ανά μήνα, πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να χορηγήσετε άτομα στην επιχείρησή σας Herbalife; Φυσικά και μπορούσες! Με αυτούς τους αριθμούς και τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου θα μπορούσατε να μιλάτε με τουλάχιστον δέκα νέους ενδιαφερόμενους υποψήφιους κάθε μέρα!

Τώρα που είναι τουλάχιστον εβδομήντα νέοι ενδιαφερόμενοι κάθε εβδομάδα, σίγουρα θα έχετε τη δυνατότητα να χορηγείτε τουλάχιστον δύο άτομα την εβδομάδα από τα εβδομήντα ενδιαφερόμενα άτομα που αναζητούν πληροφορίες για τη Herbalife.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *